2022-02-28

Frokostseminar: Den nye arbeidshverdagen

Akkurat nå har bedrifter over hele Norge en gyllen mulighet til å skape morgendagens arbeidsplass. Endringene i arbeidslivet som har oppstått i kjølvannet av pandemien gir rom for å utvikle attraktive, produktive arbeidsplasser, rigget for fremtiden. De som ikke griper sjansen nå, kan risikere å svekke arbeidskulturen og talentmassen. ISS inviterer kunder og samarbeidspartnere til frokostseminar 10. mars om den nye arbeidshverdagen og hvordan arbeidsgivere kan rigge seg i konkurransen med hjemmekontoret.

Businesspeople discussing together in conference room during meeting at office.

ISS har samlet et knippe eksperter som skal dele av sin kunnskap på området. Vi møter Nina Melsom, Direktør Arbeidsliv i NHO, Bianca Hermansen, Head of Workplace Experience i SIGNAL Arkitekter UK, Hege Resvoll Skaug, Teamleader Workplace Excellence i Nordea, og våre egne Carl-Fredrik Bjor, CEO i ISS Norge & ISS Northern Europe, og John Ole Soløy, Konserndirektør i ISS Norge. De skal addressere spørsmål som:
• Hvordan ser den nye arbeidshverdagen ut?
• Hvorfor trenger virksomheten kontoret?
• Hvordan kan du rigge kontoret i konkurransen mot hjemmekontoret?
• Hvilke grep gjør Nordea for å få medarbeiderne tilbake til kontoret?
• Hvordan bruker Ernst & Young London mindre plass og mer service til å få sine medarbeidere tilbake?
• Konkrete tiltak for å få folk på kontoret, som du kan starte med allerede i morgen.

Når?
10. mars 2022. Frokost og mingling fra kl. 8.00-8.30 Faglig innhold kl. 8.30-10.00.

Hvor?
ISS-huset i Smeltedigelen 1, Kværnerbyen, Oslo.

Påmelding: https://forms.gle/jocwhy3tRhkTktxt9