Vennligst velg region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse

Covid-19 renholdstrend: Høy etterspørsel etter hygienisk renhold av arbeidsplassen

Millioner av mennesker er bekymret for om det nå er trygt å vende tilbake til arbeidsplassen, og vi opplever høy etterspørsel etter en mer hygienisk arbeidsplass. Vi møter etterspørselen med vårt nye produkt Pure Space. 

Pure Space er et tilleggsprodukt til daglig renhold for å imøtese kravene til grundigere og mer desinfiserende renhold. Med fokus på å bryte all type smittespredning mellom mennesker, har vi utviklet er produkt med høyere standard av hygiene- og disinfeksjonskontroll. 

Mange bedrifter begynner så smått å vende tilbake til en mer normal hverdag og tar flere og flere medarbeidere tilbake til arbeidsplassen. «De ønsker å re-etablere en normal hverdag og styrke medarbeidernes emosjonelle tilknytning til stedet de jobber ved å bygge tillit med en hygienisk og trygg arbeidsplass», sier Troels Bjerg, COO ISS Group. 
 
Undersøkelser viser at virus og bakterier på svært utsatte berøringspunkter, som dørhåndtak og bordoverflater, kan smitte 40-60% av staben i et tidsrom på kun 2-4 timer. 

Pure Space maksimerer hygienetiltakene og fjerner effektivt alle mikroorganismer som er typiske kilder for smitte mellom mennesker. Renholdet fokuserer på de mest utsatte berøringspunktene. Med Pure Space er alle overflater frie for mikroorganismer og resultatene er testet tog bevist effektive med ny, avansert teknologi. 

Alle våre profesjonelle renholdere som jobber med Pure Space er utdannet og sertifiserte innen hygiene- og desinfiseringsrenhold. Pure Space er effektivt og eliminerer infeksjonskilder på alle overflater, og er tredjeparts-verifisert av det Norske Veritas. 
 
«ISS har et ansvar med å hjelpe samfunnet å bryte smittekjeden. På få uker har vi utviklet Pure Space ved hjelp av våre dyktige fageksperter på renhold, fra alle ISS-land i verden. Produktet er et resultat av lang erfaring med all type renhold og vi har tatt de beste løsningene fra arbeid i clean-rooms, sykehus og helseorganisasjoner med nulltoleranse for all type brudd på renholdsprotokoller. Med Pure Space tar vi vår kunnskap og våre metoder i bruk på arbeidsplassen for å tilfredstille alle krav til den nye hverdagen som venter oss etter Covid-19», sier Toels Bjerg. 


Les mer om Pure Space her.