Vennligst velg region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
NordiskVestedAvtale

ISS inngår 5-åring Vested-avtale med global kunde

ISS inngår 5-åring, nordisk Vested-avtale med global kunde

ISS har inngått et Vested-partnerskap med en stor global kunde i Norge, Danmark, Sverige og Finland - og dekker med dette nærmere 90 kontorer for kunden i Norden.

Dette Vested-partnerskapet vil være det første av sitt slag som brer seg over hele Norden, og det fjerde Vested-partnerskapet for ISS globalt. Vested-partnerskap er fleksible resultatbaserte partnerskap designet for å imøtekomme partenes felles visjon og ønsket resultat. Dette spesifikke partnerskapet har som mål å sammen legge til rette for, og bygge opp, den beste arbeidsplassen og de beste arbeidsforholdene så begge team kan levere tjenester av ypperste kvalitet.

ISS Danmark har et allerede etablert samarbeid med kunden. Dette vil nå utvides til et Vested-partnerskap som i tillegg vil dekke Norge, Sverige og Finland. ISS vil levere IFS-tjenester til nærmere 90 nordiske kontorer for kunden.

Partnerskapet vil tre i kraft 1. oktober 2019 i alle nevnte ISS-land.


Jacob Götzsche, CEO i ISS Europa, sier:

“Vi er stolte av å ha inngått et nytt Vested-partnerskap med en stor, global kunde. Vested-partnerskap er gunstig for begge parter da det innebærer tett samarbeid om å nå felles mål. ISS Danmark har hatt et fantastisk samarbeid med kunden og en nordisk utvidelse er resultat og bevis på fordelene av et slikt partnerskap. Vi ser frem til å fortsette å levere service og tjenester for å skape de beste arbeidsplassene og arbeidsforholdene for kunden.


Om Vested
Vested er en business modell designet for å skape høyest mulig grad av samarbeid mellom to parter, og hvor begge er like innvolvert og like dedikert til hverandres suksess. Vested er basert på prisvinnende forskning hos the University of Tennessee College of Business Administration, finansiert av the U.S. Air Force.
For mer informasjon om Vested, klikk deg inn her www.servicefutures.com/vested-outsourcing-next-big-thing.


Om ISS
ISS er et ledende serviceselskap innen Facility management. I samarbeid med våre kunder jobber vi for å skape de beste arbeidsforholdene og legge til rette for gode arbeidsplasser- og miljø, minimere vår belastning på miljøet og ta vare på og opprettholde eiendommer. ISS effektuerer dette ved unik bruk av data, innsikt, utføre Service Excellence hos kunder, fabrikker, flyplasser, sykehus og utallige andre lokasjoner over hele verden. I 2018 var ISS Group sin globale omsetning på 73.5 milliarder DKK.