Vennligst velg region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
Eiendom 0157 976 x 480

ISS Eiendom - en komplett leverandør av eiendomstjenester

Vi i ISS vet at eiendommens verdi og levetid bevares gjennom riktig balanse mellom drift, kontinuerlig vedlikehold og investeringer. Leietagertilfredshet og fornuftige felleskostnader kommer naturlig som en følge av disse elementene.

Derfor bygger vi opp tjenester på bakgrunn av eiendommens verdikjede med både leietagernes og gårdeieres behov i fokus.

 

ISS’ eiendomsleveranse omfatter eiendomstjenester innenfor Drift og Skjøtsel, Teknisk forvaltning, Prosjektledelse & Rådgivning og Energioptimering, med mål om å opprettholde eiendommers verdi og tilstand, så vel utendørs som innendørs, så våre kunder er sikret en velfungerende eiendom, året rundt.

 

Leveransemodellen -  En sammensatt tjeneste som støtter våre kunders formål.

 

Vårt konsept baserer seg på et tett samarbeid mellom våre byggdriftere og utvalgte samarbeidspartnere innenfor tekniske fag som elektro, VVS, automasjon og sanitær.

Med vårt landsdekkende leverandørnettverk, kombinert med et kontinuerlig fokus på faglig kompetanse kan ISS tilby en skreddersydd tjeneste til små og store eiendommer, enten det gjelder næringsbygg, kjøpesenter eller borettslag.

 

Tjenestene våre kan leveres frekvensbasert og/eller spesialtilpasses i henhold til din bedrifts virksomhet. Vi gjennomfører kartlegginger og behovsregistreringer tilknyttet eiendommen, som benyttes som grunnlag for utarbeidelse av en optimal driftsmodell.

 

Sammen med deg som kunde analyserer vi hvilke installasjoner som er kritiske for din virksomhet, samt utfører risikovurdering av hvilken påvirkning nedetid eller bortfall av installasjonen vil ha på deres kjernevirksomhet.

 

Denne typen service åpner for mer effektiv styring og planlegging av teknisk drift, og gir grunnlag for riktig prioritering innenfor det tilgjengelige budsjettet hvor eiendeler kritiske til virksomheten opprettholdes.

Kontakt ISS Eiendom

E-post ISS Eiendom
For øvrige henvendelser ta kontakt med vårt kundesenter
telefon 915 051 55